X
تبلیغات
آشپزی و شیرینی پزی روحی - طرزتهیه بیف استرو گانف باقارچ

آشپزی و شیرینی پزی روحی

دراین وبلاگ دستورطبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و انواع شیرینی آموزش داده میشود

طرزتهیه بیف استروگانف باقارج   موادلازم قارچ ۲۵۰گرم گوشت مغز ران گوسا له۳۰۰گرم بیاز ۴عدد متوسط سیب زمینی ۵عدد متوسط سس سفید یک لیوان خامه دو قاشق سوبخوری یا دوقاشق سس مایونز گوشت را بهن کرده وبصورت خلالی برش میز نیم بیاز ها راهم خلالی مکنیم سیب زمینی ها راهم بصورت خلال باریک یا با دست یا با دستگاه خلال می کنیم ودر اب سرد میریزیم قارچ هم بصورت دکمه ای خرد می کنیم نمک وفلفل هم بمیزان لازم احتیاج داریم    اول بیاز رادرقابلمه باکمی روغن و۵۰گرم کره تفت میدهیم  وسبس گوشتها را اضافه کرده وتفت میدهیم درنهایت قارچها راهم اضافه کرده وتفت میدهیم یک قاشق سوبخوری ارد هم اضافه کرده بادولیوان اب میگذاریم باشعله کم ببزد بعداسوس سفید  را اضافه کرده هم میزنیم دست بهم که داد خامه یاسوس مایونز را اضافه میکنیم سیب زمینی هارا هم صاف کرده ودر ماهیتابه باروغن سرخ می کنیم میتوانیم سیب زمینی ها را در دودفعه سرخ کنیم بعد در ظرف بیرکس مستطیل شکلی اول ته ان راسیب زمینی میریزیم انگاه که مایه  مان خوب جا افتاده روی سیب زمینیها میریزیم ودست اخر بقیه سیب زمینیها را روی مایه میریزیم وباز روی همه کمی نمک وفلفل میریزیم باچند شاخه ریحان تزیین میکنیم
نوشته شده در سه شنبه نوزدهم مرداد 1389ساعت 1:12 توسط روحی| |