X
تبلیغات
آشپزی و شیرینی پزی روحی - طرزتهیه پیراشکی

آشپزی و شیرینی پزی روحی

دراین وبلاگ دستورطبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و انواع شیرینی آموزش داده میشود

مواد داخل پیراشکی گوشت چرخ کرده  دویست وپنجاه گرم فلفل دلمه ای کوچک یکعدد قارچ نگینی خرد کرده صدو پنجاه گرم رب گوجه فرنگی یک قاشق سر پر جعفری خرد کرده یک فنجان نمک وفلفل وزردچوبه وگردسیر بمیزان لازم           طرز تهیه نان پیراشکی    درظرفی تخم مرغها را باچنگال زده تاخوب مخلوط شوند سپس شیر وارد راکم کم باهم مخلوط کرده تاخمیری مانند یک ماست شل به دست اید واما اگر دیدید سفت بود کمی شیر اضافه کنید  واز یک صافی رد کنید تا یکدست شود نمک فلفل وگردسیر راهم اضافه کنید      حال دریک تابه کوچک نچسب بابرس کف ان را چرب کرده داغ که شد با یک ملاغه کوچک ازاین خمیر را در تابه میریزیم صبر میکنیم تاکمی سرخ شود سپس انرا درسینی نسبتا بزرگ که کمی ارد پاشیده ایم برمی گردانیم توی سینی طرف سر خش زیر باشد همه را به همین ترتیب اماده میکنید تاتمام شود       طرز تهیه مواد داخل پیراشکی درتابه ای کمی روغن ریخته بایک پیازه متوسط که نگینی خرد کرده ایم    ودرمواد یادم رفت بگویم      سرخ میکنیم بعدگوشت را اضافه میکنیم وتفت میدهیم بعد رب گوجه را میریزیم تفت می دهیم سپس فلفل دلمه ای را تفت میدهیم نمک زرد چوبه فلفل وگرد سیر راهم اضافه میکنیم وبهم زده یک لیوان اب میریزیم تا با شعله کم بپزد وهیچ ابی نداشته باشد بعد جعفری را اضافه کرده بهم زده واز روی گاز بر میداریم حالا یکقاشق سوپخوری ازمایه را برداشته وسط پیراشکی سرخ شده میگذاریم ولبه انرا به زیر مایه میبریم ولوله ولوله میکنیم تمام که شد درتابه ای که روغن ریختیم وداغ سرخ میکنیم ودر انتها دردیس مچینیم وباجعفری وسیب زمینی سرخ کرده تزیین میکنیم

نوشته شده در سه شنبه بیست و هشتم اردیبهشت 1389ساعت 0:54 توسط روحی| |