آشپزی و شیرینی پزی روحی

دراین وبلاگ دستورطبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و انواع شیرینی آموزش داده میشود

مواد لازم-   گوشت جرخ کرده  ۲۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم

بیاز متوسط ۱عدد رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوبخوری

اویشن ۱قاشق سوبخوری نمک فلفل وزرد چوبه به میزان لازم

از گوشت مرغ البته ازسینه مرغ یا ماهی هم می توانید استفاده کنید

فلفل دلمه ای ۱عدد متوسط گرد سیر نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه-بیاز را نگینی خرد کرده وبایک قاشق روغن مایع تفت دهید

رنگ بیاز که برگشت گوشت راهم ا ضافه کنید وبه هم بزنید تا تفت بخورد

فلفل دلمه ای را هم که نگینی خرد کرده اید اضافه کنید

 

میتوانید یک قاشق روغن هم اضافه کنید رب گوجه را اضافه کنید

زرد چوبه نمک فلفل وگرد سیر را هم اضافه کنید

  خوب به هم بزنید یک لیوان اب بریزید جوش که امد زیرش راکم کنیدتا ارام

ببزد وسرانجام هیچ ابی نداشته باشد ما به ابسته نان تست تازه  احتیاج داریم

مواد که خوب بخته وسرد شد روی یک نان تست کمی سوس گوجه

و اگر دوست داشته باشید سوس فلفل بزنید سطح نان باید سوسی باشد

بعد با قاشق از مواد برداشته وروی نان بریزید ورویه اخر را با بنیر بیتزا ورقه ای

یارنده شده ببو شانید بنیر به میزان لازم است ودر دستگاه بگذارید

ای اسنک برای کسانی که سوسیس وکالباس دوست ندارند بهتر است

بعداز بخته شدن  با سوس گوجه نوش جان فرمایید

اسنکهارادرظرفی بگذارید وباگوجه های تزیینی اگر ندارید گوجه را خرد کنید وبگذارید

وهمچنین با کاهو یا فلفل سبز تازه تزیین کنید

 

 

نوشته شده در پنجشنبه هفتم بهمن 1389ساعت 23:30 توسط روحی| |