آشپزی و شیرینی پزی روحی

دراین وبلاگ دستورطبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و انواع شیرینی آموزش داده میشود

در تابه گودی ارد را ریخته وباقاشق چوبی روی شعله

متوسط گاز گذاشته وبهم میز نیم تاکمی رنگ ارد برگردد

سپس کره را ریخته باز بهم میزنیم نباید رنگ ارد تیره شود

شکر را اضافه کرده کم کم به هم میزنیم سپس گلاب وزعفران را اضافه

میکنیم حلوا نباید سفت بشود واگر چنین شد با گلاب انرا شل کنید

طوری باشد که روغن بیندازد این حلوا اصلا به اب احتیاج ندارد

در ظرف مناسب ریخته احتیاج به تزیین ندارد

نوشته شده در پنجشنبه سی ام تیر 1390ساعت 16:35 توسط روحی| |